Garage Wolfvelde

De garage is opgericht in 1968 door Jozef Wolfvelde en zijn vrouw Maria Vansteenbrugge. Ze begonnen met de verkoop van het Japanse merk ‘Nissan’ die toen zijn invoer startte in België onder de naam ‘Datsun’. Het klantenbestand groeide snel en algauw kwam de noodzaak om een mechanieker in dienst te nemen.

Kwaliteit bieden tegen een betaalbare prijs zodat de klant optimaal tevreden buitenrijdt is steeds het hoofddoel geweest van de garage. Niet alleen Nissan klanten maar iedereen kon en kan hier steeds terecht voor onderhoud en herstelling.

Hun zoon Pedro volgde automechaniek en kwam ook in de zaak werken. Hij schoolt zich tot op heden voortdurend bij in auto-elektriciteit en diagnosetechniek. Sandra, de dochter, koos eveneens voor de garage en doet de administratie en verkoop. In 2006 werd een BVBA opgericht en beide kinderen kregen de dagdagelijkse leiding. Er komt eveneens een extra mechanieker in dienst.

Alhoewel men steeds evolueert naar de nieuwste normen heeft de Garage Wolfvelde tot op vandaag zijn familiaal karakter bewaard. De modern uitgeruste werkplaats in combinatie met het jarenlange teamwerk met dezelfde bekwame mensen biedt de best mogelijke service tegen eerlijke prijzen zowel voor Nissan-rijders of mensen die een ander merk verkiezen.

Garage Wolfvelde heeft een degelijke en modern uitgeruste werkplaats waarin we beschikken over:

  • uitlees en diagnose apparatuur alle merken
  • digitale rem- en schokdempertestbank
  • modern uitlijnapparaat
  • aircovulstation
  • co en roettoestel
  • ...

Wij staan garant voor een perfecte service en dit alles voor een eerlijke en betaalbare prijs. Ons team staat klaar voor uw wagen!